[Видео] Деветта епизода од балканската младинска серија #SamoKažem

[Видео] Деветта епизода од балканската младинска серија #SamoKažem

Деветта епизода од балканската веб-серија #SamoKažem, во која се зборува за секојдневните, заеднички проблеми на група млади луѓе од просторите на поранешна Југославија. Дел од екипата глумци е и македонската актерка Ана Стојановска, а серијата се емитува само на интернет.