[Видео] Денс химните од 90-тите во изведба на оркестар

„The Royal Albert Hall“,  една од светски најпознатите концертни сали каде се изведуваат концерти од класичната музика беше местото каде Pete Tong и „Heritage Orchestra“ ги изведоа „химните“ од Ибица, а концертот го зачинија и со спектакуларно ласерско шоу.

Концертот започна со изведба на хитот на Fatboy Slim, препознатливиот „Right Here, Right Now“, за да продолжи со денс класиките како „Lola Theme“ од „The Shapeshifters“, „One More Time“ oд Daft Punk или изведбата на култната „Insomnie“ од „Faithless“.

Погледнете го видеото од овој импресивен концерт: