[Видео] Денешни тинејџери реагираат на Windows 95

Денешни тинејџери, израснати во информатички свет, се соочуваат со стар компјутер на кој има инсталирано Windows 95, некогаш револуционерниот оперативен систем од пред повеќе од 20 години. Реакциите на децата се интересни: од чудење и незнаење како компјутерот се вклучува, до прашањето: како се поврзува на интернет ако нема Wi-Fi?