[Видео] Дебелиот крај – вашите нови втори по ред омилени скечери

Симе и Наско, хумористичното дуо познато како Дебелиот крај, во изминативе неколку месеци ја забавуваат македонската публика на социјалните мрежи, со своите „пантастични“ скечеви. Тие во разговор за Радио МОФ велат дека единствената цел им е само хумор, во име на хуморот. Без дневно-политички теми, Дебелиот крај засмејуваат со спонтани и не секогаш логични шеги, кои ги вадат од ракав. Во продолжение, погледнете го разговорот со нив.

Стефанија Тенекеџиева/Емилија Петреска