[Видео] Дарија Андовска: Да ја разбудиме одговорноста со подигнување на свеста и совеста

Пандемијата со КОВИД 19 ни ја ограничи слободата на движење, но ни ја потенцираше одговорноста на сите нивоа на колективното живеење, вели композиторката Дарија Андовска во влогот на Республика. Младата уметница која неодамна се врати од Минхен кадешто имаше премиера на две нејзини композиции, укажува дека општествената одговорност пред сѐ почнува од личната.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии