[Видео] Да ти нацртам: Што е предавник?

„Предавник, шпион, кодош, издајник, ова е дел од секој политички фолклор. Но како што политичките култури се различни, така се разликуваат и условите под кои се станува предавник“ се вели во воведот на 24-тата епизода од серијалот „Да ти нацртам“, овој пат на тема „Што е предавник?“.