[Видео] Да ти нацртам: Осум апсурди на балканскиот национализам

До каде досегнува балканскиот големодржавен национализам? Кој е во право, а кој не е во право со својата големодржавна идеја и поради кои аргументи? Колку квалитетот на животот зависи од тоа дало државата е “голема”, “обединета”, “природна” итн. Ова се дел од прашањата што ги опфаќа четвртата епизода од видеосеријалот “Да ти нацртам”, на Балкон 3. Во продолжение, погледнете ја новата епизода.