[Видео] Да ти нацртам: Кога „фали“ мандат?

„Зошто некои градови немаат доволно вода, особено на лето, а други градат грандиозни фонтани? Зошто некаде нема канализација, речиси никаде нема прочистување на водите, а се прават патеки и шеталишта покрај реките? Зошто некои места се затрупани со ѓубре, а на други има паркови од милиони евра? Одговорот е многу едноставен: лоша политика“, се вели во најавата на новата епизода од серијалот „Да ти нацртам“ на Балкон3.

Во продолжение, погледнете ја десеттата епизода од серијалот: