[Видео] Часот на планетата Земја одбележан и во Македонија

Глобалната организација на Часот на планетата Земја објави специјално видео во кое е објавен видео инсерт од исклучувањето на осветлувањето на Археолошкиот музеј во Скопје.

Исто така, беше направена и посебна видео компилација за акцијата во Македонија со инсерти од централната манифестација во Скопје, каква што само добија и Шпанија, Франција, Сингапур, Велика Британија, но и Македонија.

Во продолжение, погледнете ги видеата и дел од атмосферата синоќа во Македонија, за време на Часот на планетата Земја.