[Видео] Борбата продолжува! – акција на Студентскиот пленум

Студентите, активисти на Студентскиот пленум објавија видеоснимка од нивната последна акција – транспарентите со натписи „Стоп за лошите реформи“ и „Солидарност“ осамнаа на зградите на техничките факултети на УКИМ.