[Видео] Bernays Propaganda – „Лажи ме, лажи ме“

Во пресрет на двата концерта на скопскиот бенд Bernays Propaganda и најавениот нов албум со наслов „ПОЛИТИКА“, бендот го објави спотот за првиот сингл од новот издание, песната „Лажи ме, лажи ме“.