[Видео] Александар Поповски „Диво Месо – за слободата“

Студентскиот пленум го објави првото од серијата најавени промотивни видеа посветени на автономната зона на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“, во која режисерот Александар Поповски чита дел од антологискиот драмски текст на Горан Стефановски, „Диво месо“.