[Видео] Абортус стигма – што не беше во ред со владината кампања

Девојки и активистки зборуваат за кампањата „Избери живот“ на Владата на РМ, последиците и ефектите кои ги имаше и дополнителната стигматизацијата на жените која ја предизвика.

Погледнете го видеото на ХЕРА „Абортус стигма – што не беше во ред со владината кампања“.