[Видео] 30 прашања со… Студент од студентскиот дом „Кузман Јосифовски – Питу“ во Скопје

Го прашавме студентот Александар Милошевиќ кој филм најубаво го опишува животот во студентски дом, кој е најтешкиот дел од живеењето во „Кузман“  и која песна би сакал да ја слушне во диското, (кое годинава е затворено), како дел од видеото #30ПрашањаСо, изработено од Радио МОФ.

Секоја сличност со форматот на видеата на владините функционери е намерна.

Емилија Петреска
Ивана Смилевска