[Видео] 20 години од првиот настап на The Prodigy во Скопје

На 9 декември 1995, The Prodigy за првпат гостуваа во Скопје, како гости на Т фестивалот, кој за цела една генерација остана запаметен како легендарен настан. Се потсетуваме на овој настап од пред точно две децении, кој се случи во време кога The Prodigy беа на првиот и најсилен бран на светска слава.