Under Skopje’s Ground E3

Саше е во студио со неговиот ценет гостин Мартин, a.k.a BASS INFUSION (Trap da fuck up). Со него зборува за еден убав настан што ќе се одржи на 11 март. Закачи се и чуј што имамаат да кажат.