Уметник изработува мурали од вода

Уметникот Sean Yoro, познат како Hula, црта мурали додека е на својот чамец.  Дроновите во видеото покажуваат како неговите мурали оживуваат.

Погледнете го видеото во кое е преставена изработката на неговото најново дело.