U2 издаде спот за новата песна „Ordinary Love“

U2 издаде спот со текстот на новата песна „Ordinary Love“

U2 го претставија спотот со текстот на новата песна „Ordinary Love“, која ќе се најде во биографскиот филм посветен на јужноафриканскиот политичар и борец за човекови права Nelson Mandela. Спотот, кој е авторско дело на Oliver Jeffers и Mac Premo е објавен на ФБ-страницата на бендот.

Post by U2.