Трето издание на поетските „Астални проекции“

Утре (вторник, 7 октомври) во 20:00 часот во Менада ќе се одржи третото издание на поетското читање „Астални проекции“.

Концептот на „Астални проекции“ е следниов: се чита поезија во три круга, во првите два круга учесниците читаат своја поезија, а во последниот круг читаат нешто од друг автор.

Трето издание на поетските „Астални проекции“

Еве ги учесниците на третото издание на ова поетско читање:

1. Иван Шопов
2. Мира Смаќоска
3. Зоран Радически
4. Моника Стојановска
5. Натали Пулен
6. Виктор Јакимовски
7. D.A. Lori
8. Стефан Велковски
9. Воислав Пехчевски
10. Ирена Трајкова
11. Ѓорѓе Попов
12. Ивана Смилевска
13. Борис Николај Двојаковски

Специјална гостинка: Анџелика Јорданова