Типографски графит „составен“ од сенки претвора обична зграда во уметничко дело кое постојано се менува

Графити уметникот Даку создаде неверојатно парче уметност, користејќи сончева светлина наместо боја.

Наречено „Времето менува се“, делото го визуелизира концептот на време со помош на букви и сенки. Зборовите како „љубопитност“, „шарм“, „љубов“, „реалност“ и „живот“ можат да се прочитаат само во периодот од 9:30 до 14:30, кога сенката паѓа директно на ѕидот. Како што заоѓа сонцето, исчезнуваат и буквите.

Делото е поставено на фасадата на Колонијата Лодхи во Њу Делхи.