Throw-Back Music S01E02

ПЛЕЈЛИСТА:
1. Славе Димитров – Нежност
2. Веле матевски – Знам блиску
3. Диме Поповски – Очи
4. Маја Оџаклиевска – В облак сонце
5. Андреј Сопранов – Оваа песна малечка
6. Љупка Димитровска – Двајца младиќи за една девојка
7. Хелена Благне – Кога те нема
8. Марга Вескова – Биди добра
9. Марга Вескова – Би бап
10. Буба Мара – Hello, hello
11. Меморија – Дирлада
12. Ластовица – Пушење
13. Угро – Кажи да
14. Ристо Бомбата – Комшивке убава
15. Ерзана – Без сон
16. Ерзана – Без зборови

Throw Back Music – Episode 02 by Radio Mof Music on Mixcloud