Студентски пленум го објави првиот број од весникот „Гласот на студентите“

Студентскиот пленум го објави првиот број на студентскиот весник „Гласот на студентите“, кој донесува новости за активностите на пленумот, за студентската автономна зона, како и актуелни случувања поврзани со студентската борба. Првиот број донесува тема со наслов: „Што претставува Студентскиот пленум и неговиот развој“.