STR8OUT S04E04 02.12.2015

Се осврнуваме на скорешните извештаи за напредокот на земјите кандидати/аспиранти кон ЕУ од регионот преку изјави од ЛГБТИ активист(к)и од Србија, Албанија, Косово и Босна и Херцеговина.

STR8OUT S04E04 by Radio Mof on Mixcloud