STR8OUT S04E03

Во оваа епизода на емисијата STR8OUT со вас ги споделуваме резултатите од најопсежното истражување на перцепциите и ставовите на општата популација и на ЛГБТИ лицата кои живеат во земјите на Западен Балкан.

STR8OUT S04E03 by Radio Mof on Mixcloud