STR8OUT S04E02 21.10.2015

Ова второ издание на STR8OUT за оваа четврта сезона! Ќе зборуваме за потребата од вклучување на програми за сеопфатно сексуално образование во нашиот образовен систем.
Гостин во студио Велимир Савески.

STR8OUT – S04E02 by Radio Mof on Mixcloud