STR8OUT S03E16 – 24.06.2015

STR8OUT – S03E16 by Radio Mof on Mixcloud

ЛГБТИ прашањата и политичките партии во Македонија – точки на прекршување, разидување, но и на солидаризирање. Интервју со Ивон Величковски од Либерална партија ЛП / Liberal Party LP во STR8OUT на Радио МОФ! #pridemonth #str8out #radiоmof