STR8OUT – S03E13 13.05.2015

STR8OUT – S03E13 by Radio Mof on Mixcloud

Во светло на 17 Мај – Меѓународниот ден за борба против хомофобијата, бифобијата и трансфобијата, Антонио од Субверзивен Фронт / Subversive Front разговара со Беким Асани од LGBT United Macedonia разговараме за актуелната ситуација со правата на ЛГБТИ лицата во Македонија.