STR8OUT – S03E12 29.04.2015

STR8OUT – S03E12 by Radio Mof on Mixcloud

10 години од јавното излегување на Кочо Андоновски како хомосексуалец. Кои беа условите тогаш, и кои се промените во состојбата со ЛГБТИ правата денеска? Сега на STR8OUT на Радио МОФ http://www.s-front.org/str8out.html