STR8OUT S03E10 – Лично со Румена Бужаровска

STR8OUT – S03E10 by Radio Mof on Mixcloud

Како една фиктивна приказна за љубовта помеѓу две лезбејки во екот на најголемата политичка криза во Македонија стана жешка медиумска тема? Зошто хомосексуалноста во медиумите е сè уште сензација?

Лично со Румена Бужаровска сега во STR8OUT на Радио МОФ!