STR8OUT S03E09 – заеднички точки на отпор: левичарските организации, феминизмот и ЛГБТИ активизмот

STR8OUT – S03E09 by Radio Mof on Mixcloud

Каде левичарските организации, феминизмот и ЛГБТИ активизмот може да градат заеднички точки на отпор? Кои може да бидат идните здружени акции на овие борци за поддршка и солидарност на обесправените? ‪#‎STR8OUT‬ на Радио МОФ со Левичарско движење Солидарност http://www.s-front.org/str8out.html #str8out ‪#‎radiomof‬