STR8OUT S03E04 – Неказнување на насилството врз ЛГБТИ лицата

STR8OUT S03E04 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на #STR8OUT зборуваме повторно за неказнувањето на насилството врз ЛГБТи лицата во Македонија и за настанот „Жива Библиотека“