[Став] Што ни донесе 2018?

Што се` ни донесе 2018 – поделби, бојкотирање, помирување, загадување… Во ResPublica видео подкаст, ретроспективата на годината ја прават Бранко Огњановски од Фчерашни новости и Ранко Петровиќ од Радио Бубамара.