Sound of Green фестивал на 17 јуни

На 17 јуни (сабота), во Бла Бла Клуб кај Градската плажа – Парк, ќе се одржи фестивалот Sound of Green. Со почеток од 20 часот, пет бендови и артисти ќе настапуваат на фестивалот каде наместо влез, потребни се само три пластични шишиња.

Sound of Green го организираат Пакомак и Password Production.

Оваа година на фестивалот ќе настапуваат Contact 59, Funk Shui, Да Џака Накот, String Forces, Dj Slave и Game Over.

Пластичните шишиња треба да се однесат на пултовите на Пакомак пред влезот на Бла Бла Клуб – Јавен Алтернативен Простор на кеј, пред почеток на концертот на 17 јуни.