Сонувај, создавај, размислувај [stop-motion]

Имагинацијата може да ја поттикне човечката креативност, да му помогне да ги премине препреките и да го натера да размислува со своја глава. Многу ставови, многу мислења, а твоето е микс од сите. Погледнете го првото стоп-моушн видео изработено од Медиа/Арт клубот на Младинскиот образовен форум на Скопје.