Сонот на Џон Ленон претворен во стрип

Познатата песна на Џон Ленон, „Imagine“, доби своја стрип верзија нацртана од артистот Пабло Стенли. Погледнете ја во продолжение.

Сонот на Џон Ленон претворен во стрип

Извор: Index.hr.