[Снимка] Отворена програма на Радио МОФ за предлог-законот за абортус

Слушнете ја снимката од отворената програма на Радио МОФ, емитувана во живо во среда (5 јуни), во чии рамки се зборуваше за предлог-законот за прекинување на бременоста. Во студиото на оваа тема зборуваат претставници на Х.Е.Р.А., пратенички и граѓански женски активистки.

Otvoreno Studio – Zakon za abortus by Radio Mof on Mixcloud