Слушнете ја „Сакам“ на Александар Видиновски и Мирко Попов

Македонскиот електронски продуцент Александар Видиновски има нов сингл насловен „Сакам“, во соработка ПМГ Рекордингс.

Музиката и спотот се дело на Видиновски, а вокалите и текстот на песната се на Мирко Попов.