Слушнете го новиот албум на Керкез, „The Tale“

Керкез (Горан Кан), кој на македонската публика ѝ е познат како техно диџеј и продуцент, објави нов и сосема поразличен албум, наречен „The Tale“.

The Tale е амбиентален албум базиран на пијано, полн со атмосфера и емоции.

Албумот беше промовиран во четвртокот (19.11) во Менада.