Сите трансформации на Дејвид Боуви во еден ГИФ

За да го одбележи 68-от роденден на легендарниот музичар Дејвид Боуви (8 јануари), уметницата Хелен Грин направила специјална илустрација во која се содржани сите варијации во изгледот на Боуви низ децениите.

Сите трансформации на Дејвид Боуви во еден ГИФ