Што кажува вашата омилена серија за вас?

Телевизија е најголемиот изум на нашето време, па оттука што би правеле со нашите животи, ако не би можеле да ги следиме животите на другите луѓе, прашува Mashable.

Добрата работа на телевизијата е што има по нешто за секого. Овој стрип од комичарoт Steve Adams  одговара на прашањето – што вашата омилена серија покажува за вас. Одговорот секако не е научно аргументиран.

what-your-tv-show-says-about-you