Секси Маало С04Е14

Јордан, Лина и Тина се повторно во студио. Преслушајте го тука најновиот подкаст.
НE за хомофобија! За општество во кое ќе никнуваат само позитивни ставови! И запомнете: и различностите се убави, ако ги прифатиме!