Секси Маало С04Е03

Стефи, Кико и Ања во оваа епизода ни зборуваат за машкото здравје. Во студио сме заедно и со Превентус – Preventus кои се главните „виновници“ за #movember во Македонија.

Seksi Maalo S04E3 by Radio Mof on Mixcloud