Секој четврток драменбејс во „Блек Котон“

Од овој четврток во клубот Блек Котон (поранешен Корнер) започнуваат редовни драменбејс забави на кои музика ќе пуштаат новите резидент диџеи во клубот. Според најавата, музичкиот избор ќе се движи од soulful/jazzy/funky па се до atmospheric drum`n`bass.

Секој четврток драменбејс во „Блек Котон“

Во првото издание на Heart Beats посетителите ќе имаат можност да ја проследат позната диџејска екипа во поширок состав:

-Darko Stepic (D2 / Течна Кујна-Канал103 / RBMA) https://soundcloud.com/darkostepic

-HyperTech (D2 / Течна Кујна-Канал 103 / BTKRSH) http://www.mixcloud.com/HyperTech/

-Tecktone (Neuritmix, Студент ФМ) http://www.mixcloud.com/Tecktone/

-Puk`kah (D2 / МОФ Радио) http://www.mixcloud.com/sxspul/

-HansSHC (D2) https://soundcloud.com/hansshc

D.Lite (D2 / МОФ Радио) https://soundcloud.com/d-lite-5

Забавите започнуваат во 23 часот, а влезот е бесплатен.