Седум видеа за граѓаните, активизмот, партизацијата во македонското општество

Младинскиот активизам, граѓанскиото општество, маргинализирираните заедници, но и новинарите и човековите права се најдоа во циклусот видео-прилози на активистот Џељо Хоџиќ работени на почетокот на 2016 година.

Видеата погледнете ги во продолжение:

Младински активизам

Граѓанско општество

Маргинализирани заедници

Разлика меѓу партиското и политичкото

Новинарите во општеството

Уметноста и политиката

Човекови права