Саботна програма во студентските автономни зони

Еве ја програмата и распоредот на случувањата во автономните студентски зони на УКИМ за денеска:

Автономна зона на Филозофски/Филолошки:

13:00-14:00 Пука Брука Бенд @ Плато
14:00-15:00 Alcos Saloon @ Плато
15:00-16:00 Raw & Wicked @ Плато
16:00-17:00 М. Беќарт и А. Димишковa „Логичка аргументација“ @ А3
17:00-18:00 Посткомунистичка интима – Јасна Котевска @ A3
18:00-19:00 Јазичен дебатен клуб @ МК Библиотека
19:00-20:00 Концерт на ФМУ @ A3
20:00-22:00 Century of the self – Documentary @ A3

Автономна зона на ФЕИТ/МФ:

11:00 – 13:00 Рекреативни спортски активности со студенти и професори
13:00 – 14:00 Алтернативно предавање со Љубомир Фрчкоски: „Слободен универзитет и новиот политички говор“
15:00 – 16:00 Алтернативно предавање со Мирјана Најчевска: „Ситуацијата е безнадежна но не и сериозна“
16:00 – 17:00 Информативен пленум
17:00 – 18:00 Работилница за изработка на транспаренти и паноа
17:00 … ТАНГО
18:00 – 20:00 натпревар just dance
20:00 … караоке!

Автономна зона на Архитектура/Градежен:

Саботна програма во студентските автономни зони