Руска фотографка создава невообичаени портрети со вистински животни

Ова не се фотографии создадени со помош на фотошоп, Русинката Катерина Плотникова ги креира невообичаените фотографии на кои заедно со моделите позираат вистински животни.

Руска фотографка создава невообичаени фотографии со вистински животни

 

Таа е уште една фотографка чии дела беа пренесени на сајтот Bored Panda, каде се наведува дека нејзиниот уникатен избор на модели ги носи композициите на едно ново и повисоко ниво. Иако изгледаат опасно, овие слајдови се направени со помош на тренери за животните.

Погледнете ја галеријата во која се покажани надреалните дела на руската фотографка:

katerina-plotnikova-photography-12

katerina-plotnikova-photography-11

katerina-plotnikova-photography-6

katerina-plotnikova-photography-7

katerina-plotnikova-photography-10

katerina-plotnikova-photography-9

katerina-plotnikova-photography-13

katerina-plotnikova-photography-2

katerina-plotnikova-photography-4

katerina-plotnikova-photography-5

Извор: Bored Panda