Русин црта саркастични илустрации што замислуваат

Рускиот илустратор Антон Гудин црта илустрации кои е потребно неколкупати да се погледнат за да се разберат.  Погледнете дел од неговите дела:

3
2

4

5

6

7

8

9

10

11

12
14

15