Roaring Sounds S01E06

Со Христијан во студио е Владанка Димковска, дипломирана актерка на Факултетот за Драмски Уметности во Скопје. Во оваа епзиода слушајќи џез разговараме за театарот, за животот, за студирањето на ФДУ, за одглумените ликови и колку е важно да го сакаш она што го правиш и да му посветиш многу љубов на истото.

Roaring Sounds E06 by Radio Mof Music on Mixcloud