Roaring Sounds S01E05

Христијан ни подготви џез патување со една од најголемите музички легенди- Френк Синатра. Најдобрите хитови за уживање во ова ново издание на Roaring Sounds.

Roaring Sounds E05 by Radio Mof Music on Mixcloud