Roaring Sounds 27.10.2015

Во оваа епизода на Roaring sounds Христијан за вас подготви прекрасни џез и фанк звуци и еден куп информации од светот на џезот. Слушајте и уживајте :)

Roaring Sounds E03 by Radio Mof Music on Mixcloud